Trocal
Plastik Centar Brod
   
>> početna >> reference >> garažna vrata
 

Plastik Centar Brod nudi vam sve vrste garažnih vrata: klasična krilna garažna vrata, sekcijska garažna vrata i rolo garažna vrata.

Krilna garažna vrata ugrađuju se na ulaze u prostore gdje je potrebna česta upotrba i interakcija, jer omogućuju brzo i lako rukovanje. Mogu biti dvokrilna ili višekrilna sa različitim kombinacijama svjetlosnih i ventilacijskih otvora

Sekcijska garažna vrata koriste se za potrebe skladišnih, radionskih ili obiteljskih garažnih prostora. Sekcijska garažna vrata u Plastik Centru Brod izrađujemo u svim bojama i oblicima. Prema potrebi moguće je ugrditi pješačka vrata.

Rolo garažna vrata ugrađuju se za potrebe obiteljskih i radionskih prostora, gdje je potrebna veća širina ulaza ali istovemeno i ušteda na prostoru. Rolo vrata za razliku od sekcijskih zauzimaju puno manje prostora, a osim motornim pogonom mogu se podizati i ručno.

     
 
   
 
Zvjezdani status na ovogodišnjem sajmu Fensterbau Frontale, koji se održavao od 16. do 19. ožujka u Nürnbergu, bez dvojbe je pripao Grupi profine... više >>   PVC stolarija je svojim izuzetnim svojstvima i konkurentnom cijenom već duži niz godina lider u odnosu na druge materijale od kojih se izrađuju prozori i vrata... više >>   greenline je oznaka za tehnologiju koja se bazira na bezolovnim stabilizatorima u recepturi PVC materijala za izradu vrhunskih prozorskih profila. Radi se, dakle, o profilima koji... više >>   Postoji jedan stalni trend u arhitekturi: želja za sve većim, kontinuiranim ostakljenim površinama i što je moguće više otvorenosti prema vanjskom svijetu... više >>
             
 
TrocalWinkhausGreenlineprofine GroupRolaPlus OmbraPlus
 
Početna

DESIGN BY:

Buzz Guerrilla Agency

Plastik Centar Brod
Proizvodi >> Prozori >> Vrata >> Klizne stijene >> Rolete i grilje >> Garažna vrata Josipa Jurja Strossmayera 39
Reference >> Photo & video >> Profili i okovi >> Greenline 35000 Slavonski Brod
Novosti Tel. +385 35 269 486, +385 91 465 45 55
Kontakt E-mail: plastik.centar@email.t-com.hr