Trocal
Plastik Centar Brod
   
>> početna >> proizvodi >> klizne stijene
 

Želja za sve većim, kontinuiranim ostakljenim površinama i što je moguće više otvorenosti prema vanjskom svijetu stalni je trend u arhitekturi, dok se, istovremeno, moraju ispunjavati sve stroži zahtjevi za uštedu energije. Kontradiktornost ovih zahtjeva naročito dolazi do izražaja kod kliznih stijena, u pravilu velikih i tehnološki iznimno zahtjevnih, kompliciranih elemenata.

Za tehnološke lidere u branši zahtjevno i komplicirano ne znači i nemoguće, to je samo novi izazov. Sustavi podizno / kliznih stijena Trocal PremiDoor predstavljaju inovativan odgovor na postavljene zahtjeve. Profile odlikuju visoka stabilnost i izvrsne izolacijske vrijednosti s jedne, i iznimno elegantan vizualni dojam s druge strane, spajajući estetiku i štednju energije u harmoničnu cjelinu. PremiDoor redefinira standarde.

Dakako, tu je i naša poslovična raznolikost dizajna: u rasponu od bijele do vaše omiljene boje; od kvalitetnih aluminijskih obloga u svim bojama do laminiranja u privlačnim površinskim teksturama. PremiDoor klizne stijene vam daju dizajnerski potencijal potreban za optimalnu realizaciju svih svojih ideja.

     
 
download kataloga (pdf) >>  
 
Zvjezdani status na ovogodišnjem sajmu Fensterbau Frontale, koji se održavao od 16. do 19. ožujka u Nürnbergu, bez dvojbe je pripao Grupi profine... više >>   PVC stolarija je svojim izuzetnim svojstvima i konkurentnom cijenom već duži niz godina lider u odnosu na druge materijale od kojih se izrađuju prozori i vrata... više >>   greenline je oznaka za tehnologiju koja se bazira na bezolovnim stabilizatorima u recepturi PVC materijala za izradu vrhunskih prozorskih profila. Radi se, dakle, o profilima koji... više >>   Plastik Centar Brod je partner renomirane njemačke tvrtke TROCAL, tehnološkog lidera iz kojeg je izašao prvi serijski proizveden PVC prozor u svijetu još davne 1954. godine.... više >>
             
 
TrocalWinkhausGreenlineprofine GroupRolaPlus OmbraPlus
 
Početna

DESIGN BY:

Buzz Guerrilla Agency

Plastik Centar Brod
Proizvodi >> Prozori >> Vrata >> Klizne stijene >> Rolete i grilje >> Garažna vrata Josipa Jurja Strossmayera 39
Reference >> Photo & video >> Profili i okovi >> Greenline 35000 Slavonski Brod
Novosti Tel. +385 35 269 486, +385 91 465 45 55
Kontakt E-mail: plastik.centar@email.t-com.hr