Kömmerling
Plastik Centar Brod
   
>> početna >> proizvodi >> klizne stijene
 

Želja za sve većim, kontinuiranim ostakljenim površinama i što je moguće više otvorenosti prema vanjskom svijetu stalni je trend u arhitekturi, dok se, istovremeno, moraju ispunjavati sve stroži zahtjevi za uštedu energije. Kontradiktornost ovih zahtjeva naročito dolazi do izražaja kod kliznih stijena, u pravilu velikih i tehnološki iznimno zahtjevnih, kompliciranih elemenata.

Za tehnološke lidere u branši zahtjevno i komplicirano ne znači i nemoguće, to je samo novi izazov. Sustavi podizno / kliznih stijena Kömmerling PremiDoor predstavljaju inovativan odgovor na postavljene zahtjeve. Profile odlikuju visoka stabilnost i izvrsne izolacijske vrijednosti s jedne, i iznimno elegantan vizualni dojam s druge strane, spajajući estetiku i štednju energije u harmoničnu cjelinu. PremiDoor redefinira standarde.

Dakako, tu je i naša poslovična raznolikost dizajna: u rasponu od bijele do vaše omiljene boje; od kvalitetnih aluminijskih obloga u svim bojama do laminiranja u privlačnim površinskim teksturama. PremiDoor klizne stijene vam daju dizajnerski potencijal potreban za optimalnu realizaciju svih svojih ideja.

     
 
download kataloga (pdf) >>  
 
 
KömmerlingWinkhausGreenlineprofine GroupRolaPlus OmbraPlus
 
Početna

DESIGN BY:

Buzz Guerrilla Agency

Plastik Centar Brod
Proizvodi >> Prozori >> Vrata >> Klizne stijene >> Rolete i grilje >> Garažna vrata Osječka ulica 146
Reference >> Photo & video >> Profili i okovi >> Greenline 35000 Slavonski Brod
Novosti Tel. +385 35 269 486, +385 91 465 45 55
Kontakt E-mail: plastik.centar@email.t-com.hr