Trocal
Plastik Centar Brod
   
>> početna >> reference >> profili i okovi
 

Plastik Centar Brod je autorizirani partner renomirane njemačke tvrtke TROCAL, tehnološkog lidera u branši još od prvog serijski proizvedenog PVC prozora u svijetu koji je izašao upravo iz TROCAL-a još davne 1954. godine.

Osim vrhunskih profila, ova plodna suradnja osigurava i tehnološki know-how i cjelovitu tehničku podršku. Danas u području PVC stolarije Plastik Centar Brod pokriva širok raspon tržišnih potreba, od 70-mm sustava, koji uz prihvatljivu cijenu znatno premašuje energetske i tehnološke zahtjeve hrvatskih i EU propisa, preko sustava za niskoenergetsku i pasivnu gradnju, do jedinstvenih, patentiranih i višestruko nagrađivanih fuzijskih kombinacija PVC-a i aluminija. Tu je i velik izbor kliznih stijena, roleta, grilja i škura. Svi naši PVC sustavi nose oznaku greenline, što podrazumijeva bezolovnu, ekološku tehnologiju u svim fazama proizvodnje profila.

Plastik Centar Brod koristi u svojoj proizvodnji inovativne Winkhaus okove koji imaju mnoge prednosti. Ušteda energije, atraktivan dizajn, fleksibilnost, kvaliteta i visoki stupanj sigurnosti, samo su neke od njihovih karakteristika.

     
Trocal profili  
   
 
Zvjezdani status na ovogodišnjem sajmu Fensterbau Frontale, koji se održavao od 16. do 19. ožujka u Nürnbergu, bez dvojbe je pripao Grupi profine... više >>   PVC stolarija je svojim izuzetnim svojstvima i konkurentnom cijenom već duži niz godina lider u odnosu na druge materijale od kojih se izrađuju prozori i vrata... više >>   greenline je oznaka za tehnologiju koja se bazira na bezolovnim stabilizatorima u recepturi PVC materijala za izradu vrhunskih prozorskih profila. Radi se, dakle, o profilima koji... više >>   Postoji jedan stalni trend u arhitekturi: želja za sve većim, kontinuiranim ostakljenim površinama i što je moguće više otvorenosti prema vanjskom svijetu... više >>
             
 
TrocalWinkhausGreenlineprofine GroupRolaPlus OmbraPlus
 
Početna

DESIGN BY:

Buzz Guerrilla Agency

Plastik Centar Brod
Proizvodi >> Prozori >> Vrata >> Klizne stijene >> Rolete i grilje >> Garažna vrata Josipa Jurja Strossmayera 39
Reference >> Photo & video >> Profili i okovi >> Greenline 35000 Slavonski Brod
Novosti Tel. +385 35 269 486, +385 91 465 45 55
Kontakt E-mail: plastik.centar@email.t-com.hr