Trocal
Plastik Centar Brod
   
>> početna >> proizvodi
 

PVC stolarija je zahvaljujući svojim izuzetnim svojstvima i konkurentnom cijenom već dugo lider u odnosu na druge materijale od kojih se izrađuje stolarija.

Ono što PVC izdvaja od ostalih materijala je vrlo mala potrošnja toplinske energije za grijanje zimi i za hlađenje ljeti. Otporna je na vanjske utjecaje, ima dobru toplinsku i zvučnu izolaciju i dug vijek trajanja i jednostavno održavanje uz minimalne troškove.

Plastik Centar Brod zadovoljava sve Vaše individualne želje i potrebe kod izgradnje obiteljskih kuća te poslovnih i stambenih objekata, pri čemu svojim kvalitetnim proizvodima povećavamo udobnost, kvalitetu, zdravu mikroklimu i energetsku učinkovitost stambenog i radnog prostora.

     
 
   
 
Zvjezdani status na ovogodišnjem sajmu Fensterbau Frontale, koji se održavao od 16. do 19. ožujka u Nürnbergu, bez dvojbe je pripao Grupi profine... više >>   Plastik Centar Brod je partner renomirane njemačke tvrtke TROCAL, tehnološkog lidera iz kojeg je izašao prvi serijski proizveden PVC prozor u svijetu još davne 1954. godine.... više >>   greenline je oznaka za tehnologiju koja se bazira na bezolovnim stabilizatorima u recepturi PVC materijala za izradu vrhunskih prozorskih profila. Radi se, dakle, o profilima koji... više >>   Postoji jedan stalni trend u arhitekturi: želja za sve većim, kontinuiranim ostakljenim površinama i što je moguće više otvorenosti prema vanjskom svijetu... više >>
             
 
TrocalWinkhausGreenlineprofine GroupRolaPlus OmbraPlus
 
Početna

DESIGN BY:

Buzz Guerrilla Agency

Plastik Centar Brod
Proizvodi >> Prozori >> Vrata >> Klizne stijene >> Rolete i grilje >> Garažna vrata Josipa Jurja Strossmayera 39
Reference >> Photo & video >> Profili i okovi >> Greenline 35000 Slavonski Brod
Novosti Tel. +385 35 269 486, +385 91 465 45 55
Kontakt E-mail: plastik.centar@email.t-com.hr