Trocal
Plastik Centar Brod
   
>> početna >> proizvodi >> prozori
 

Prozor nije nimalo jednostavan element vanjske ovojnice zgrade i mora kombinirati nekoliko, u osnovi kontradiktornih svojstava. Mora imati visok stupanj stabilnosti, biti trajan i izdržljiv, imati elegantan dizajn, ali i biti proizveden na način koji troši najmanje prirodnih resursa, odnosno materijala i energije. Mora biti otporan na sve vremenske uvjete, ali i prijateljski prema okolišu. Mora biti inovativan, estetski privlačan i stalno pratiti tehnološka poboljšanja, ali nikada ne zaboravljati na ekonomičnost u proizvodnji i prolazak na financijski sve slabijem tržištu.

Plastik Centar Brod se s ovim zadacima uspješno nosi od samih početaka. U našoj bogatoj ponudi naći ćete sustave različitih ugradbenih dubina, široku paletu boja i površinskih obrada, jedinstvene, patentirane spojeve aluminija i PVC materijala... Posebnu prednost predstavlja činjenica da su svi naši profili proizvedeni jedinstvenom, zaštićenom greenline tehnologijom, što i kupce Plastik Centar Brod proizvoda svrstava u europsku ekološku elitu.

     
 
download kataloga (pdf) >>  
 
Zvjezdani status na ovogodišnjem sajmu Fensterbau Frontale, koji se održavao od 16. do 19. ožujka u Nürnbergu, bez dvojbe je pripao Grupi profine... više >>   Plastik Centar Brod je partner renomirane njemačke tvrtke TROCAL, tehnološkog lidera iz kojeg je izašao prvi serijski proizveden PVC prozor u svijetu još davne 1954. godine.... više >>   greenline je oznaka za tehnologiju koja se bazira na bezolovnim stabilizatorima u recepturi PVC materijala za izradu vrhunskih prozorskih profila. Radi se, dakle, o profilima koji... više >>   Postoji jedan stalni trend u arhitekturi: želja za sve većim, kontinuiranim ostakljenim površinama i što je moguće više otvorenosti prema vanjskom svijetu... više >>
             
 
TrocalWinkhausGreenlineprofine GroupRolaPlus OmbraPlus
 
Početna

DESIGN BY:

Buzz Guerrilla Agency

Plastik Centar Brod
Proizvodi >> Prozori >> Vrata >> Klizne stijene >> Rolete i grilje >> Garažna vrata Josipa Jurja Strossmayera 39
Reference >> Photo & video >> Profili i okovi >> Greenline 35000 Slavonski Brod
Novosti Tel. +385 35 269 486, +385 91 465 45 55
Kontakt E-mail: plastik.centar@email.t-com.hr