Trocal
Plastik Centar Brod
   
>> početna >> proizvodi >> vrata
 

Najznačajniji element pri oblikovanju pročelja vašeg doma svakako su ulazna vrata. S jedne strane, svojim oblikovanjem ona trebaju naglasiti osobnost vaše kuće, a s druge u najvećoj mjeri zajamčiti sigurnost. Plastik Centar Brod primjenjuje Trocal PVC profile koji mogu odgovoriti svim zahtjevima pri izradi prvoklasnih glavnih ili sporednih ulaznih vrata. Osim toga, vrata imaju savršen sistem brtvljenja i specijalne profile za pragove sa izvrsnim toplinskim svojstvima. Svoju kvalitetu ne iskazujemo samo kod ulaznih vrata nego i tamo gdje su postavljeni posebni zahtjevi u oblikovnom i funkcionalnom smislu - kod velikih ostakljenih stijena prema terasi ili vrtu, balkonskim, posmičnim i sklopivim (harmo) vratima, sa svim vrstama izo stakla i različitim ispunama vrhunske toplinske i zvučne izolacije.

Plastik Centar Brod ulazna PVC vrata potpuno su kompatibilna s našim prozorskim sustavima i izrađuju se u svim ugradbenim dubinama i izvedbenim varijantama za niskoenergetsku i pasivnu gradnju, pružajući vam istovremeno individualan dizajn, neprolaznu eleganciju i savršenu sigurnost.

     
 
   
 
Zvjezdani status na ovogodišnjem sajmu Fensterbau Frontale, koji se održavao od 16. do 19. ožujka u Nürnbergu, bez dvojbe je pripao Grupi profine... više >>   PVC stolarija je svojim izuzetnim svojstvima i konkurentnom cijenom već duži niz godina lider u odnosu na druge materijale od kojih se izrađuju prozori i vrata... više >>   greenline je oznaka za tehnologiju koja se bazira na bezolovnim stabilizatorima u recepturi PVC materijala za izradu vrhunskih prozorskih profila. Radi se, dakle, o profilima koji... više >>   Postoji jedan stalni trend u arhitekturi: želja za sve većim, kontinuiranim ostakljenim površinama i što je moguće više otvorenosti prema vanjskom svijetu... više >>
             
 
TrocalWinkhausGreenlineprofine GroupRolaPlus OmbraPlus
 
Početna

DESIGN BY:

Buzz Guerrilla Agency

Plastik Centar Brod
Proizvodi >> Prozori >> Vrata >> Klizne stijene >> Rolete i grilje >> Garažna vrata Josipa Jurja Strossmayera 39
Reference >> Photo & video >> Profili i okovi >> Greenline 35000 Slavonski Brod
Novosti Tel. +385 35 269 486, +385 91 465 45 55
Kontakt E-mail: plastik.centar@email.t-com.hr